• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Nieuwe expositie in Ome Toon

Geschreven door Piet Kuijpers.

Van  20 november 2016 tot 18 maart 2017 exposeert Wies Verhoeven  uit Biest-Houtakker haar schilderijen in "Ome Toon". We laten Wies graag zelf aan het woord waarom zij nu bij Ome Toon exposeert.

IMG 20161123 WA0000 opt

Sinds 2003 woon ik met mijn man Jan en onze kids Thijm en Roos in Biest-Houtakker. Op vrijdagmiddag ben ik in Ome Toon te vinden als gastvrouw.
Een paar jaar geleden ben ik voorzichtig begonnen met schilderen. Eerst nog op stukken karton, omdat ik het zonde vond om er doeken voor te gebruiken, en later op doek. Langzaamaan kreeg ik de smaak te pakken. Ik heb nooit een cursus gevolgd, misschien ben ik daar wel te eigenwijs voor ...!  Meestal probeer ik maar wat, vaak van een voorbeeld. Soms lukt dat goed, soms ook niet. Het leek me leuk om als beginnend schilder mijn schilderijen eens bij Ome Toon op te hangen, en dat vond ik naast leuk vooral spannend en ook doodeng .... Dus met een dosis gezonde spanning laat ik mijn schilderijen zien. Ik hoop dat men het leuk vindt een poosje naar mijn schilderijen te kijken of zelfs een te kopen... of nog leuker als ik voor iemand een schilderij mag maken. Als je meer wilt weten: ik ben dus op vrijdagmiddag  in Ome Toon. Loop gezellig even binnen als je wilt.

We hebben 180 gasten en geen leden online