• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Dementie

Geschreven door Werkgroep Zorg (Coöperatie Biest-Houtakker).

Dementie, veel mensen hebben er mee te maken. Als patiënt, mantelzorger, maar ook als buurtgenoot of vriend. De dorpsondersteuner en werkgroep zorg kregen regelmatig de vraag, om over dit onderwerp een avond te organiseren. Op maandagavond 7 november bent u van harte welkom in Café Ome Toon in Dorpsgebouw ’t Gebint. Breng gerust iemand mee.

Na een kort interview met een mantelzorger uit het dorp, zal psycholoog Lisette Zwerts uit Oisterwijk een verhaal vertellen over dementie. Zij heeft hier pas geleden ook over verteld in Hilvarenbeek. Alle aanwezigen waren onder de indruk van de wijze waarop zij in begrijpelijke taal, op luchtige wijze en soms zelfs met humor het onderwerp dementie bespreekbaar maakt. Bovendien geeft zij veel tips aan mensen die op welke wijze dan ook met de ziekte dementie te maken hebben. Er zal volop gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Vanaf 19:30 uur staan koffie en thee klaar, het inhoudelijke gedeelte start om 20:00 uur. De avond wordt omstreeks 21:30 uur afgesloten. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Graag tot maandag 7 november in Café Ome Toon aan de Biestsestraat 38c in Biest-Houtakker.

We hebben 36 gasten en geen leden online