• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Speelgoed- en kinderkledingmarkt zondag 30 oktober

Geschreven door Jeugd Vakantieweek.

jvw speelgoedbeursJeugd Vakantieweek Biest-Houtakker houdt zondag 30 oktober voor de eerste keer een speelgoed en kinderkledingmarkt. Heb je speelgoed en/of kinderkleding waar je op uitgekeken bent? Dan is dit je kans om het te verkopen.

Er zijn nog tafels beschikbaar

Reserveer één of meer tafels. Een tafel kost 5 euro. U kunt zich makkelijk inschrijven door een email met uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal gewenste tafels te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt nog tot en met 21 oktober inschrijven. Heeft u bruikbare spullen waar u niets meer mee doet, dan kunt u die zondag tussen 9:00 en 9:30 uur afgeven bij de Gemeynt. Wij verkopen deze spullen zelf en de opbrengst is volledig voor de jeugd vakantieweek Biest-Houtakker. Wilt u goed voorbereid de decembermaand in? Sla je slag met gebruikt speelgoed en tweedehands kinderkleding.
De markt is geopend tussen 10:00 en 13:00 uur en de entree is €1,00. De Gemeynt bevindt zich aan de Gemeintesdijk 3 te Biest-Houtakker (sportpark de Stevort).

We hebben 131 gasten en geen leden online