• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Al 15 teams in Kwis van de Nostalgie 2016

Geschreven door Lennart de Graaf.

Het gaat de goede met de kwis van de Nostalgie editie 2016, want op dit moment hebben al 15 teams zich ingeschreven om op zaterdagavond 16 april mee te doen. Dat wordt dus gezellig in Café Ome Toon. Gelukkig is er volgens organisatoren Conny, Lennart en Marlien zeker nog plaats voor 5 teams, dus inschrijven kan nog.  

De kwisvragen hebben allemaal betrekking op zaken uit de jaren 60, 70, 80, 90 en begin 00. Er zijn geen vaste categorieën, maar de bindende factor is dat elke vraag op de een of andere manier een herinnering naar die specifieke tijd met zich meebrengt. Of dat nu om reclamefragmenten, beelden van speelgoedrages, legendarische sportoverwinningen of muziekfragmenten gaat. Een voorbeeldje uit de vorige editie:

 

Veelal is er bij mensen nog wel wat koudwatervrees om deel te nemen. "Moet je met de microfoon vragen beantwoorden?" "Is het met een drukknop?" Nee hoor! Je zit gewoon lekker relaxed met je team (max. 5 personen) aan een tafeltje met een invulformulier. Geen stress dus ... maar een hoop nostalgisch beeld en geluid, een lekker drankje erbij en met name een hoop plezier!

Wil je nog meedoen, kijk dan op www.madelieve.com voor meer informatie. Je vindt daar ook informatie over hoe je je team kunt inschrijven. Deelname is gratis.

De antwoorden vind je hieronder:

Cliff richard - Congratulations - Geen winnaar
Katrina & the waves - Love shine a light - Winnaar
Mocedades - Eres tu - Geen winnaar
Daniel - Julie - Geen winnaar
Milk & Honey - Hallelujah - Winnaar
Paul Harrington & Charley McGettigan - Rock n roll kids - Winnaar
Domenico Mondugo - Volare - Geen Winnaar
France Gall - Poupe de cir - Winnaar
Gina G - Just a little bit - Geen winnaar
Sandra Kim - J'aime la vie - Winnaar

We hebben 96 gasten en geen leden online