• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Laatste update jeugdvakantiewerk kleuters

Hallo allemaal,

Hier nog even een laatste update van jeugdvakantiewerk voor de kleuters.
Afgelopen dinsdag (25 augustus 2015) zijn de kleuters samen met de indianen naar de Annanina's rust gelopen. Onderweg even een kleine pauze gehad bij fam. Timmermans om even wat te drinken en te snoepen. Waarvoor dank aan fam. Timmermans.
Bij de bossen aangekomen hebben de kids samen met de indianen mooie hutten gebouwd. En ze konden lekker ravotten in de bossen. Het weer zat gelukkig erg mee.

's Middags met z'n allen lekker indianen-sandwiches gegeten waarna de kinderen er weer tegenaan konden om samen met de indianen het verensmokkelspel te spelen. Na dit alles zijn we weer terug gelopen naar de Gemeijnt. De kinderen waren weer moe en voldaan.

Lekker weer rusten om er nog 1 dag tegen aan te gaan. Woensdag 26 augustus 2015  was alweer de laatste dag van jvw.
De kinderen hebben vossenjacht gedaan in de nieuwe wijk, of ja, eigenlijk indianenjacht, want de indianen zaten verstopt in de wijk. Als de kinderen een indiaan hadden gevonden mochten ze een opdracht doen, zoals over een rivier lopen waar krokodillen in zwommen, of bij het trapveldje lekker even klimmen en klauteren als een aap. Na de vossenjacht zijn we weer terug gelopen naar de Gemeijnt om daar het dierenfeest te vieren met z’n allen. De leiding had lekker voor een buffetje gezorgd en daarna hebben we  nog lekker gedanst en gefeest.
Rond 14u kwamen ook de andere kinderen van het kamp terug en die hebben we weer welkom geheten. Na dit alles kregen alle kids nog een lekker ijsje van fresco uit Hilvarenbeek aangeboden, waarvoor dank aan fresco.

De kinderen hebben erg genoten en heel veel plezier gehad en het weer heeft goed z’n best gedaan.Wij als leiding en hulpleiding hebben er ook erg van genoten. Op naar volgend jaar !!
En voor de kinderen, heel veel succes maar vooral plezier weer op school a.s maandag.

Groetjes,
Leiding van JVW Biest-Houtakker. 

We hebben 21 gasten en geen leden online