• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Wisseling van expositie

Geschreven door Linda Gerritsen.

Via Coöperatie Biest-Houtakker kreeg ik de vraag om mijn schilderijen ten toon te stellen in het dorpsgebouw. Rina van den Heuvel coördineert dit onderdeel en samen met haar keek ik naar de mogelijkheden. Voordat ik zelf een expositie ging houden wist ik niet dat het zo'n ontzettend leuk avontuur zou worden. Ik heb er van begin tot eind van genoten. De locatie 't Gebint was natuurlijk al helemaal top. En dan de reacties die ik mocht ontvangen. Als ik bij Ome Toon aanwezig was, in de supermarkt en tijdens het wandelen met onze hond Loekie. Ik werd zelfs een keer achterna geroepen: 'Hey, ik wies nie da gij zo schon kunt schilderen!'

Ook de bezoekjes met mensen van mijn werk, met vrienden en familieleden, die soms uitliepen op een gezellige borrelavond, had ik zeker niet willen missen. 

Onlangs heb ik mijn schilderijen in 't Gebint opgehaald om plaats te maken voor een nieuwe expositie. En nu ik dit stukje schrijf kijken 'de ezels en het varken' vanuit hun plekje aan mijn eigen muur me tevreden aan, alsof ze blij zijn weer in hun eigen 'stal' te zijn.

Momenteel is er in het dorpsgebouw een nieuwe expositie te bewonderen van Anne-Marie Holthausen. Prachtige veelal herkenbare foto's voor inwoners van Biest-Houtakker. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Hopelijk gaat het voor Anne-Marie ook een leuke beleving worden. Ik wens haar in elk geval veel succes!

We hebben 200 gasten en geen leden online