• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

BHV-er / EHBO-ers: aanmelden kan nog!

Geschreven door Dorpsondersteuner Ria van de Wiel.

Op maandagavond 2 maart 2015 organiseert dorpsondersteuner Ria van de Wiel samen met Coöperatie Biest-Houtakker een avond over veiligheid. Mensen met een BHV- of EHBO-diploma die wonen en/of werken in Biest-Houtakker zijn van harte uitgenodigd voor deze avond bij Café Ome Toon.

Waarom organiseren we deze avond? 

Voordat gealarmeerde hulpdiensten bij calamiteiten in Biest-Houtakker zijn kunnen we als burgers veel zelf doen. Met name mensen met een EHBO of BHV diploma hebben actuele kennis om een bijdrage te leveren in hun buurt, bij verenigingen of in het dorpsgebouw.

Met medewerking van burgermeester Ryan Palmen, Brandweer Hilvarenbeek, Ambulancedienst, Wijkagent, Stichting Heartsafe Diessen/Hilvarenbeek en FAF-training belooft het een leerzame en interessante avond te worden. De uitgenodigde professionele hulpdiensten geven tips en laten een kleine oefening zien. Burgemeester Palmen gaat zelfs telefonisch contact opnemen met 112, en wij luisteren mee.

Heb jij een BHV-diploma en woon en/of werk je in Biest-Houtakker? We hopen dat jij je aanmeld voor deze avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als dank voor jouw aanwezigheid ontvang je na afloop een toepasselijke goodybag.

Graag tot maandag 2 maart om 19:00 uur bij Café Ome Toon!

We hebben 244 gasten en geen leden online