• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Bedrijfshulpverleners opgelet!

Geschreven door Dorpsondersteuner Ria van de Wiel.

big logo duimomhoog2Op maandag 2 maart vindt in Dorpsgebouw 't Gebint een veiligheidsavond plaats voor BHV-ers (mensen met een Bedrijfs-hulpverleningsdiploma). BHV-ers die wonen en/of werken in Biest-Houtakker zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens deze avond wordt een interessant programma aangeboden in samenwerking met Toine van den Braak van FAF-trainingen, Brandweer Hilvarenbeek, Politie Midden-Brabant en Stichting Heartsafe. 
Meer over de inhoud volgt, maar het zou fijn zijn als de BHV-ers deze datum alvast in hun agenda noteren. Het belooft een spectaculaire avond te worden waarbij we een speciale gast ook een telefoontje laten wagen richting de hulpdiensten.

Als dank voor deelname aan deze BHV-plus avond ontvangt elke aanwezige na afloop een EHBO-trommel met inhoud. Deze avond kunnen wij kosteloos aanbieden dankzij de samenwerking met bovengenoemde hulpdiensten en een mooi bedrag van de actie Hart voor elkaar van Rabobank Hart van Brabant.

BHV-ers die zich al willen aanmelden of vragen hebben kunnen terecht bij:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben 179 gasten en geen leden online