• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Bestuursuitstapje KPJ Biest-Houtakker

Foto bestuursuitstapje 1Op zaterdag 4 oktober hadden wij ons jaarlijks bestuurs-uitstapje. Dit jaar was de keuze vrij makkelijk omdat we op uitnodiging van AB InBev naar de wedstrijd Willem II – SC Heerenveen mochten. Wij mochten deze avond plaats nemen in hun vernieuwde skybox in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. We werden vriendelijk ontvangen door de accountmanager.

We mochten deze avond gratis gebruik maken van de tap en lieten het daarom ook rijkelijk vloeien maar daarover later meer. We mochten plaatsnemen op de luxe stoelen die behoren bij de skybox. Vanuit onze stoelen zagen wij Willem II een mooie wedstrijd op de mat leggen die tot het laatste fluit signaal spannend was. Gelukkig voor ons won Willem II en barstte het feest los.

Zoals eerder vermeld vloeide het bier dus rijkelijk en met 3 punten op zak lag er een mooie avond in het verschiet. Toen de skybox van AB InBev de deuren sloot besloten we een andere skybox aan te doen. We vonden er een waar de muziek op standje 10 stond en vierde de overwinning hier verder tot sluitingstijd.

Dit bestuursuitstapje was een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

KPJ Bestuur Biest-Houtakker,

Willem Weijters (voorzitter)Foto bestuursuitstapje 2

Stijn van Eert (secretaris)

Lotte Pijnenburg (penningmeester)

Bram Vingerhoets (aankomend penningmeester)

Mark Mertens (algemeen bestuurslid)

Els van Breda (algemeen bestuurslid)

Tim van Pelt (algemeen bestuurslid)

We hebben 166 gasten en geen leden online