• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Even voorstellen: een uniek Biests bedrijf

Geschreven door Marjo Intven.

varkensvandeboer westerwijkErg leuk vinden wij het dat we als eigenaar van varkensvandeboer.nl in de gelegenheid worden gesteld om iets te vertellen over ons bedrijf. Varkensvandeboer.nl is een internetbedrijf dat via de website varkensvlees verkoopt aan particulieren. Via de site kunt u bij ons vlees bestellen aangeleverd op de manier die u wenst. Ook hebben we twee automaten staan waar we 24 uur per dag, 7 dagen in de week, diepgevroren varkensvlees en daarnaast ook vers fruit uit de Betuwe verkopen. Deze automaten kunt u vinden langs de weg op de Westrik in ons tuinhuis aan de Klein Westerwijkse straat 12a.
Mocht je als fietser of wandelaar overvallen worden door een regenbui dan ben je hier ook van harte welkom om even te schuilen tot de bui over is!

Hoe werken wij?
Wij werken al jaren samen met ambachtelijke slagerij Jansen waar we voor huisverkoop onze varkens laten slachten. Wij zijn met internetbestellingen gaan werken omdat we de bestellingen dan zorgvuldiger kunnen uitvoeren. We werken met pakketten van 2, 8 en 10 kilo vlees of halve en hele varkens. Het voordeel van bestellen op internet is dat we de pakketten dan op de voor uw situatie gewenste porties kunnen samenstellen. Direct na het verpakken wordt al het verse vlees ingevroren. 

Daarnaast kan er ook gewoon telefonisch worden besteld.
In overleg kunnen we te allen tijde speciale bestellingen aannemen. Hiervoor is wel een levertijd.

We hanteren ons eigen logo dat staat voor: Op ons eigen familiebedrijf geproduceerde varkens uit de Biest. Veilig vlees zonder toevoegingen of antibiotica en daarmee puur natuur vlees. Wat het varken er niet instopt zit er ook niet in. Diervriendelijk, met een minimum aan ingrepen. Meer informatie hierover vind je allemaal op onze website.
Bestelde pakketten kunnen op afspraak worden afgehaald of thuisbezorgd. In Biest-Houtakker, Esbeek, Haghorst, Diessen en Hilvarenbeek is thuisbezorging gratis. We hebben geen speciale openingstijden.

Wat zit er in het pakket?
In het pakket zit standaard gehakt, speklappen en verse worst. Daarnaast kunt u het pakket zelf naar keuze aanvullen met halskarbonade, ribkarbonade, schnitzels, varkensfilet, fricandeau, hamlappen, nasi/bami vlees. Ook Brabantse zult, bloedworst, leverworst en leverlappen hebben we op voorraad. Daarnaast hebben we in het seizoen al het varkensvlees voor een heerlijke barbecue en gourmetschotel.

We hebben 73 gasten en één lid online