• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Kamp Jong Nederland

kampAfgelopen weekend zijn de Maxioren en Junioren van Jong Nederland op kamp geweest bij de Bolster te Diessen. Met dit kamp sluiten zij het seizoen 2013 – 2014 af.

Ieder jaar wordt het kamp in een thema gegoten, dit jaar stond in het teken van de 4 elementen ‘water - vuur - aarde - lucht’. Nadat de kinderen naar de Bolster waren gelopen stond de rest van de vrijdagavond natuurlijk in het teken van de voetbalwedstrijd en het maken van een groot kampvuur om heerlijke broodjes te bakken.

Op zaterdag hebben de kinderen veel spelletjes gedaan waarin de 4 elementen verwerkt waren. Zo vlogen er zelfgemaakte vliegtuigjes door het bos, werden er marshmallows geroosterd boven een zelf gemaakt vuurtje en natuurlijk ontbrak de zeepbaan niet. ’s Avonds kon men even bijkomen tijdens de barbecue en is de avond afgesloten met een nachtspel.

Op zondag kon men niet uitslapen omdat al vroeg de afsluitende activiteit van start ging. Met 7 stoere terreinwagens hebben de kinderen de bossen rondom de Biest onveilig gemaakt. Vooral deze laatste activiteit viel bij de kinderen erg in de smaak, of was dat omdat men nu niet hoefden terug te lopen naar de Biest…

Nog even een extra bedankje voor alle mensen die ons tijdens het kamp hebben geholpen: de ‘poetsouders’ voor het opruimen van onze troep, Triton voor het halen en brengen van de spullen, Bakkerij van Hulten voor het heerlijk verse brood, en de chauffeurs voor het crossen door de bossen.

We hebben 93 gasten en geen leden online