• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Wellicht Oranje tintje aan Kwis

Geschreven door Organisatie Kwis van de Nostalgie.

290140614leobeenhakker"Als het zo doorgaat met Oranje, zou het kunnen dat we de 8e finales halen. In dat geval gaan we ook zorgen dat de kwis een oranje tintje krijgt ! Natuurlijk wel weer vragen met een 'kwis van de nostalgie' twist, maar dat spreekt voor zich." aldus een van de organisatoren Lennart de Graaf. 

Aan de kwis van de nostalgie, die gehouden wordt op zaterdag 28 juni in Café ome Toon, doen op dit moment 9 teams mee. Onder het genot van een lekkere weizener of een ander verkoelend drankje gaan we terug de tijd in. En ... misschien dus ook wel met in iedere ronde wat leuke maar zeker ook gekke vragen over Oranje. Ben jij die fan die zeker weet dat ie alles weet van de afgelopen jaren oranje? Vorm dan een team en schrijf je nog snel in door op deze pagina rechtsonder op de inschrijfbanner te klikken.

En om alvast in de stemming te komen ... weet u nog wie deze jonge voetbalgod is op de foto die in het lijstje van nederlandse bondscoaches voorkomt? Klik op de foto voor het antwoord!  Benieuwd wie zich al heeft ingeschreven? Klik op "lees meer"!

 

Teamnaam Naam Teamcaptain
Q & Q / De schobbejakke Toine Smolders
Tante Eefje Ad Schepens
T.Z.N. (Team Zonder Naam) Marian van Dijck
Team Tijdmasjien Wendy Norbart
De cooperatieven Anne-Marie  Holthausen
Die Brocken Buben Kitty Vromans
JoPi & MaJa. Marie-José Pijnenburg
Dik voor mekaar Net .d.Graaf
Boney M Ester Krieckaart
De Smarties Jacky Dirks
the Losers wilma v gils

We hebben 163 gasten en geen leden online