• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Hart voor uw Club in 't Gebint

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

rabohartvooruwclub

Op donderdag 17 en dinsdag 22 april organiseert Rabobank Hart van Brabant de verenigingsavonden "Hart voor uw Club". Deze avonden, die vorig jaar succesvol bezocht werden door besturen van verenigingen in de regio vinden dit jaar plaats in Biest-Houtakker. Dorpsgebouw 't Gebint is decor voor vele betrokken deelnemers aan deze avond. 

Heb je als vereniging al ingeschreven voor één van deze avonden? Het kan nog net, via Rabobank. De vereniging of club dient wel ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. Behalve een interessante avond levert het ook nog een mooi bedrag op voor jullie kas (150 euro).

Voor de organisatie van deze avonden is door vele betrokken dorpsgenoten (én vrienden daarvan) al medewerking toegezegd. Zo is er een team verkeersveiligheid in oprichting en coördineert een betrokken inwoner het inrichten van de grote zaal. Voor de bardiensten kunnen we echter nog wel enkele handjes gebruiken. Interesse om mee te helpen, en bereid om hiervoor de barinstructie te volgen? Geef het even door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mariska Intven neemt vervolgens contact met je op.

We hebben 118 gasten en geen leden online