• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Team Ome Toon

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker .

Zoals u eerder op deze website hebt kunnen lezen, heeft de Coöperatie Biest-Houtakker het team van Ome Toon deze week uitgebreid. Door de vele activiteiten die plaatsvinden in het nieuwe dorpsgebouw bleek dit al snel wenselijk. Inmiddels is ook de taakverdeling van de teamleden bekend. 

Alle externe communicatie (contact met verenigingen, gebruikers en leveranciers) zal via Mariska Intven lopen. Mariska is bereikbaar op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op telefoonnummer 06-13 49 23 43.

De uren van Joost van Breda worden zoveel mogelijk ingepland tijdens evenementen en bijeenkomsten, waarbij hij de functie van gastheer vervult. Tijdens deze activiteiten heeft Joost een coördinerende rol, zodat alles (zoals we al enkele maanden gewend zijn) op rolletjes verloopt.

Daarnaast is met ingang van 4 april Daniëla gestart, als interieurverzorgster. Zij zal twee keer per week structurele schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Voor velen is Daniëla geen onbekende, zij werkt immers ook bij de basisschool.

Het bestuur van de Coöperatie Biest-Houtakker is trots op dit team, en we wensen hen veel werkplezier. 

We hebben 201 gasten en geen leden online