• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

A.s. zaterdag 22 maart de wooncarrousel in Hilvarenbeek

Geschreven door Arjan Mulders.

imageBurgemeester Palmen en wethouder Verkuijlen komen aanstaande zaterdag op een bijzondere manier in actie tijdens de Beekse Wooncarroussel zoals verder te lezen is. Op dit niet-commerciële evenement wordt op een heel andere manier een huis verkocht of kan men een huis ruilen.

Kopers en verkopers

De Wooncarrousel is een bijeenkomst georganiseerd om kopers en verkopers van woningen binnen de gemeente Hilvarenbeek bij elkaar te brengen. Bijzonder van de Wooncarrousel is dat particuliere verkopers en kopers elkaar tijdens dit evenement ontmoeten en zelfs meteen even naar de woning kunnen gaan kijken. Ook de Beekse makelaars en ontwikkelaars presenteren woningen die ze in de verkoop hebben op deze dag aan een groot publiek. Huizenverkopers en -kopers worden letterlijk en figuurlijk bij elkaar gebracht.

Initiatief

Wethouder Verkuijlen legt uit waarom het initiatief vanuit de gemeente Hilvarenbeek en het platform Beeks Wonen is genomen: “ We zijn volop bezig om woningen voor starters te realiseren. Daarnaast hebben we ook veel aandacht voor senioren. Maar ook belangrijk is dat de woningen die in verkoop staan wat beter in beeld komen. Mensen bij elkaar brengen die een woning verkopen met mensen die iets zoeken of mogelijk zelfs woningen ruilen, dat is het doel.“

Entertainment

En er is nog meer… maak kennis met de notaris of doe nieuwe ideeën op bij stylisten. Leuk en gezellig met muziek en entertainment. De Wooncarrousel staat in het teken van de beweging in de woningmarkt. Eindelijk! De woningverkoop trekt weer aan. Dit is dus het moment om het woningaanbod actief te presenteren. De gratis te bezoeken Wooncarrousel is op zaterdag 22 maart aanstaande van 11.00 uur tot 16.00 uur in de Elckerlyc. Voor meer informatie zie het artikel over dit initiatief op de site van de gemeente.

We hebben 333 gasten en geen leden online