• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Ik neem je mee...

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

Op 6 december 2012 stond de complete oude bouw van de basisschool er nog. We hebben toen met alle leerlingen een filmopname gemaakt. Al mee zingend met een liedje van Gers Pardoel (Ik neem je mee) zijn we met de kinderen via de gangen, klassen, schoolplein en gymzaal naar het paadje gelopen. En toen stopte de opname...

 

...om op 5 februari aanstaande vanaf het paadje weer verder te filmen met de kinderen die nu op de basisschool zitten. Weer aankomend bij de ingang van de school treffen we dan een spiksplinternieuw gebouw aan. Daar gaan we met alle kinderen naar binnen en doen we alle nieuwe ruimtes aan binnen 't Gebint. We gaan via de gang van het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal via de aula lopend langs de podiumzaal waar mensen zitten. Bij Ome Toon zijn de gasten van het Kookpunt, die dan net aan hun eerste kopje koffie zitten. 

Deze opname wordt gemonteerd tot één korte film van ongeveer 5 minuten, ook wel lipdub genoemd. Dit filmpje wordt gebruikt tijdens de opening van het nieuwe gebouw op zaterdag 15 maart a.s.

Naar ons idee een mooie manier om het gebouw met één druk op de knop door de gedeputeerde van de Provincie te laten openen. Voor deze opname zou het erg leuk zijn als iedereen uit Biest-Houtakker die op woensdag 5 februari tussen 11:00 en 12:00 uur tijd heeft hierbij aanwezig is. We willen namelijk zoveel mogelijk diversiteit in leeftijden in het tweede gedeelte van de film terug zien.

Vlak voor 5 februari zullen wij de oproep nogmaals publiceren. U kunt natuurlijk al gaan oefenen om de tekst van het liedje mee te playbacken. Deze vindt u via deze link.

We hebben 71 gasten en geen leden online