• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Verhuizing geldautomaat Biest-Houtakker

Geschreven door Rabobank Hart van Brabant.


Beste inwoners van Biest-Houtakker,rabobank-logo-print

Rabobank Hart van Brabant draagt de samenleving een warm hart toe. Op verschillende manieren wordt een bijdrage geleverd aan de leefbaarheid van kleine kernen, ook in Biest-Houtakker. Daarom vindt de bank het van belang dat er in Biest-Houtakker een geldautomaat beschikbaar is. De huidige automaat moet echter aangepast worden om te kunnen blijven voldoen aan de veiligheidseisen om bijvoorbeeld een plofkraak te voorkomen. Deze aanpassing vraagt een behoorlijke investering terwijl er steeds minder geld wordt opgenomen. Samen met het bestuur van de Coöperatie Biest-Houtakker zochten we naar een oplossing zodat u toch geldopnames kunt blijven doen in uw dorp. 

 Verplaatsing geldautomaat

Om een geldautomaat in Biest-Houtakker te behouden die veilig is, hebben we er in overleg voor gekozen de huidige automaat aan de Biestsestraat 39 te vervangen door een ‘instore’automaat. Dit is een kleine geldautomaat die we bij de ontmoetingsruimte ‘Ome Toon’ in Biest-Houtakker mogen plaatsen. Voorbeelden van deze automaten vindt u in supermarkten en bibliotheken.  

Bereikbaarheid nieuwe geldautomaat

De nieuwe automaat is binnenkort bereikbaar via de hoofdingang van ‘Ome Toon’ en de basisschool. Dit betekent dat de automaat alleen bereikbaar is gedurende de openingstijden van het dorpsgebouw. Graag maken we u er op attent dat u op deze nieuwe geldautomaat ook uw saldo kunt opvragen. Dit wordt echter niet geprint op de bon.  

Tijdelijk buiten gebruik 

De oude automaat wordt op 27 december a.s. verwijderd. Door vertraging in de levering van de nieuwe automaat is de plaatsingsdatum daarvan helaas nog niet bekend. Dit betekent dat er tijdelijk geen geldautomaat beschikbaar is in uw dorp. Tot die tijd kunt u terecht bij een van onze andere geldautomaten in Diessen, Hilvarenbeek of  Moergestel.

Met vriendelijke groet,
Rabobank Hart van Brabant

 Martin Houben
directievoorzitter

We hebben 72 gasten en geen leden online