• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Collecte voor kinderen met een handicap

Geschreven door Kirsten Smolders-van de Wouw.

Unknown

Dit stralende ventje heet Jesse. Hij heeft het syndroom van Down. Daardoor heeft hij soms een beetje extra hulp nodig, maar in de eerste plaats is Jesse gewoon een kind.
Hij is dol op voetballen en een kei in computerspelletjes. NSGK zorgt ervoor dat kinderen als Jesse kunnen doen waar ze goed in zijn en wat ze fijn vinden.

Zo past NSGK bijvoorbeeld speeltuinen aan, zodat kinderen met een handicap samen kunnen spelen met vriendjes uit de buurt. Maar NSGK zorgt er ook voor dat ze kunnen sporten en op vakantie kunnen gaan. En als ze wat ouder zijn een leuke baan en een woning kunnen vinden.

Jesse is in 2013 het gezicht van onze jaarlijkse collecte. Van 11 tot en met 16 november gaan onze vrijwilligers weer langs de deuren. Met zijn hartverwarmende lach vinden wij Jesse onweerstaanbaar. Wij hopen dat u daar binnenkort net zo over denkt!

Ook in uw regio

Met de opbrengst van de collecte steunt NSGK projecten voor kinderen en jongeren met een handicap in heel Nederland. Wilt u weten wat NSGK in uw regio doet? Op de website www.nsgk.nl ziet u alle recente projecten op een landkaart. (Klik op ‘Onze projecten’ en vervolgens op het landkaartje rechts.) Wanneer u inzoomt op uw woonplaats, ziet u welke NSGK-projecten daar mede mogelijk worden gemaakt dankzij uw steun.

Collectant gemist?

Heeft u geen collectant aan de deur gehad maar wilt u toch een bijdrage overmaken? Dat kan via giro 552000 van NSGK te Amsterdam, of met een online donatie via www.nsgk.nl. NSGK is in het bezit van het CBF-keurmerk. Dit garandeert dat ze op een verantwoorde manier omgaat met de giften die zij ontvangt.

Mede namens Jesse bedankt voor uw donatie!! 

We hebben 589 gasten en geen leden online