• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Hoe gaat het toch met...

Geschreven door Theo van Stratum.

jeroenEerder kon u op deze website lezen hoe het onze voormalig inwoner Jeroen van Stratum en zijn gezin verging. Jeroen, zoon van dorpsgenoot Theo van Stratum, maakt een reis rond de wereld. Zijn vader doet verslag van de belevenissen van de avonturiers.

Intussen zijn ze anderhalf jaar onderweg. Na een overtocht vanaf  de Canarische eilanden zijn ze in het Caribische gebied aangeland. Ze hebben daar verschillende eilanden bezocht en zijn via het Panamakanaal naar de Galapagos eilanden gezeild. De Frans-Polynesische eilanden waren de volgende stap. Deze koraaleilanden waren zo verbluffend mooi dat ze er enkele maanden op hebben vertoefd. Momenteel zitten ze op Bora-Bora, en ze vertrekken eerdaags naar Nieuw-Zeeland. Daar willen ze langere tijd blijven.
Dochter Djerie is intussen 13 en geniet niet alleen van de wonderlijke natuur maar is ruimschoots bij met de zelfstudie voor de middelbare school. Omdat de grote vakantie in Nieuw-Zeeland rond Kerstmis valt, hoopt ze daar op school te kunnen komen. Ze heeft zich intussen zeer bekwaamd in het Engels, wat natuurlijk nodig is.
Pjotr van 4 geniet evenals de ouders met volle teugen en is intussen gewend aan het voor ons toch wel bijzondere leven aan boord.
Hun hele verhaal kun je lezen op hun eigen blog, natuurlijk met de nodige prachtige foto's. Ook op het digitale blad Zilt-magazine wordt er maandelijks een verhaal gepubliceerd met videofilmpje. Alleszins de moeite waard.

We hebben 52 gasten en geen leden online