• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Nog een paar weken kans om in te schrijven!

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

hartvoorelkaar

Rabobank Hart van Brabant heeft hart voor mensen. Zeker voor mensen die zich inzetten voor een ander. Daarom organiseren zij ook dit jaar de actie 'Hart voor elkaar'. Een hartelijke actie waarvoor iedereen een lokaal maatschappelijk initiatief kan insturen om mee te dingen naar een mooie bijdrage. Een serieus geldbedrag dat kan helpen om dromen te realiseren.

Meer over het vernieuwde concept...

Elk jaar kunnen verenigingen en stichtingen projecten indienen voor 'Hart voor elkaar'. 48 initiatieven ontvingen de afgelopen 2 jaar een bijdrage om hun droom te realiseren. Bekijk de winnaars van de voorgaande jaren hier. Helaas moest Rabobank ook mooie projecten afwijzen, omdat er per jaar maar 24 projecten konden worden genomineerd voor de actie. De nominatieronde  hebben zij daarom uit de actie gehaald. Dat betekent dat een project altijd meedoet aan 'Hart voor elkaar' als deze voldoet aan de voorwaarden (PDF, 414 kB)

Afhankelijk van het aantal stemmen die de leden van de bank uitbrengen, ontvangen de initiatiefnemers een geldbedrag voor hun project. Ieder lid krijgt 5 stemmen die ze uit kan brengen op projecten die zij een warm hart toe dragen. Leden kunnen hun stem uitbrengen op alle ingezonden projecten (met een maximum van 2 stemmen per project). Er is geen gemeentelijke beperking meer, leden kunnen stemmen op alle projecten die meedoen met 'Hart voor elkaar'. De uitgebrachte stemmen zijn geld waard. Rabobank stelt hiervoor een bedrag ter beschikking van € 100.000. Leden bepalen hoe Rabobank dit bedrag besteed. Tijdens de jaarlijkse ledenbijeenkomsten in november maken zij de uitslag op een bijzondere en feestelijke wijze bekend.

Extra publieksprijs tijdens de ledenbijeenkomsten

Tijdens de ledenbijeenkomsten eind november verdeelt Rabobank als extraatje nog eens € 12.000 (€ 3.000 per kieskring). Leden die aanwezig zijn bij deze bijeenkomst ontvangen een extra stem die ze geven aan hun favoriete project uit de kieskring. Voorwaarde is wel dat de initiatiefnemers van het project aanwezig moeten zijn bij de bijeenkomst. De drie projecten die tijdens de ledenbijeenkomst de meeste stemmen ontvangen, krijgen een extra bijdrage van € 1.000. Niet slecht toch?

Meld uw project aan!

Heeft u een goed project? Stuur uw idee middels het aanvraagformulier onderaan deze pagina dan vóór 14 september 2013 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 'Hart voor elkaar' dat is waar het om draait.

Aanvraagformulier Hart voor elkaar (PDF, 388 kB) 

We hebben 170 gasten en geen leden online