• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Verkeersdrukte tijdens Vakantieloop

Geschreven door Antoon van de Sande.

Woensdagavond 14 augustus a.s. zal het vanaf een uur of 6 weer een drukte van jewelste zijn in de Biest. ’s Avonds wordt dan namelijk de jaarlijkse Vakantieloop gehouden georganiseerd door voetbalvereniging SVSOS en atletiekvereniging Achil ’87. Het gaat om een stratenloop over 1, 2, 4 en 10 km die start in het Vossenhol en via Biestsestraat, Akkerstraat en Kanaaldijk weer eindigt in het Vossenhol. De straten die...

deel uitmaken van het parcours zullen van ca. 18:00 tot ca 20:45 uur grotendeels zijn afgesloten voor verkeer. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen leiden. Vriendelijk verzoek om de aanwijzingen van deze mensen op te volgen.

Dit jaar zal zoveel mogelijk gebruik gemaakt worden van de parkeermogelijkheden in Beverakkers IV. Dat betekent, dat de wijk Beverakkers op de avond van de 14e aanzienlijk meer verkeer te verwerken krijgt dan normaal het geval is. Excuses voor eventuele overlast en ongemak. Bedenk dat het beperkt is tot 1x per jaar en dat het ook een leuk en levendig evenement oplevert.

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Antoon van de Sande (06 4700 9464).

We hebben 85 gasten en geen leden online