• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Informatie over de website

Geschreven door Lennart de Graaf.

 Hoe kan ik contact opnemen met een van de redacteurs of de technisch beheerder?

U kunt contact opnemen met de redacteurs of de technisch beheerder door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De technisch beheerder kunt u benaderen als u op- of aanmerkingen heeft op de werking van website. Tevens kunt u de technisch beheerder ook benaderen als u als vereniging of stichting uw website bij www.biest-houtakker.eu wilt onderbrengen. 

 

Hoe kan ik een nieuwsbericht op de website laten toevoegen? 

Klik op de knop 'Mail ons!>>' in het menu aan de rechterkant van de homepage of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bericht wordt dan zo spoedig mogelijk geplaatst.

 

Hoe kan ik een activiteit of evenement op de kalender laten toevoegen?

Klik op de knop 'Mail ons!>>' in het menu aan de rechterkant van de homepage of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.eu. Vermeld duidelijk in uw boodschap: de naam, datum, tijdstip van aanvang, locatie en eventueel een korte beschrijving van de activiteit.

 

Hoe kan ik een vermelding krijgen in het bedrijvenregister?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een redacteur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We hebben 85 gasten en geen leden online