• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Oranjecomité

Geschreven door Monique Kok. Gepost in Hobby & vrije tijd.

 

oranje01

Het Oranjecomité Biest-Houtakker is opgericht met als hoofddoel op Koningsdag een leuke middag te organiseren voor de hele bevolking van Biest-Houtakker. Dit bestaat uit een programma voor alle kinderen vanaf 2 jaar en voor alle kinderen die op de basisschool zitten en wonen in Biest-Houtakker. Het programma bestaat uit diverse spelletjes bij dorpsgebouw ‘Gebint. Hieraan voorafgaand wordt er verzameld bij het voetbalveld waaruit we richting dorpsgebouw ’t Gebint gaan met versierde fietsen. Aan het einde van de spelletjesactiviteiten is er voor elk deelnemend kind een leuke attentie en kan er volop gespeeld worden op een springkussen en je kunt je ook nog eens laten schminken.

Naast deze activiteit voor de kinderen wordt er ’s middags een groot jeu de boules toernooi georganiseerd door de BiestseBoulers, iedereen kan hier aan deelnemen. ook is er een gezellig  "Oranjeterras" bij cafe Ome Toon geopend. Deze middag is ervoor bedoeld om met jong en oud samen een gezellige Koningsdag in Biest-Houtakker te vieren. Jong en oud worden die middag op en top vermaakt door allerlei activiteiten . En naast een gezellig "Oranjeterras" is er ook LIVE muziek en een frietkraam aanwezig.

Ieder jaar maakt het Oranjecomité er een gezellige feestdag van voor de hele Biestse Bevolking, ieder jaar zijn er vernieuwende ideeën voor jong en oud!

Koningsdag vieren we met zun allen, groot en klein, in ons dorpje waar we trots op zijn !


Het comité
Anneke, Wendy, Mariska, Suzanne, Esther, Erica en Ilse