• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Hobby & vrijetijd

K.B.O. Katholieke Bond van Ouderen

Geschreven door Theo de Graaf. Gepost in Hobby & vrije tijd.

Biest-Houtakker valt onder de K.B.O. afdeling Hilvarenbeek / Esbeek / Biest-Houtakker. Woont u in een van deze dorpen dan kunt u vanaf de leeftijd van 50 jaar lid worden. De vereniging zet zich in voor de belangen van ouderen. Behalve financiële en materiële belangen daaronder ook het actief bezig zijn. Leden kunnen o.a. bezig zijn met en meedoen aan zwemmen, dansen, gym, koersbal, jeu de boules, fietsen, wandelen, lopen, inloop (jokeren, rikken, biljarten, darten, sjoelen), zingen, toneelspelen en bridgen.

De K.B.O. beschikt over een klussendienst, een p.c. privé-project/computercursus en ouderenadviseurs en verzorgt belastingaangiften. Ook organiseert de K.B.O. jaarlijks een kerstviering, een carnavalsviering, een voorlichtingsdag voor ouderen, bedevaarten en reizen. Kortom, de K.B.O. Hilvarenbeek / Esbeek / Biest-Houtakker is een vereniging voor mensen vanaf 50 jaar, die zich actief betrokken voelen bij maatschappij en samenleving.

Contactgegevens:

Bestuursafgevaardigde voor Biest-Houtakker is:

Theo de Graaf, Biestsestraat 22, 5084 HE Biest-Houtakker, tel. 013-505 6370, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactpersoon voor Biest-Houtakker is:

Jan van Dijck, Biestsestraat 94, Biest-Houtakker, tel. 013-505 1666. 

Ledenadministratie:

Wijnand Bles, Schoolstraat 33, 5081 VE Hilvarenbeek, tel. 013-505 2606, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..