• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Hobby & vrijetijd

Aanleveren artikelen

Geschreven door Arjan Mulders. Gepost in Contact.

Organisaties, verenigingen, instellingen en individuele personen kunnen niet-commerciële bijdragen aanleveren om geplaatst te worden op Biest-Houtakker.eu. Die bijdragen moeten in eerste instantie van belang zijn voor de inwoners van Biest-Houtakker. Het kan daarbij ook gaan om organisaties, verenigingen, instellingen en personen en om gebeurtenissen of evenementen van buiten Biest-Houtakker, in de gemeente Hilvarenbeek. Het betreft dan gebeurtenissen of evenementen die zich mogen verheugen in de belangstelling van de inwoners van Biest-Houtakker.

U kunt uw bijdrage aanleveren via de button ‘Mail ons! >>’ in de rechterkolom van de website of op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het artikel zal dan zo spoedig mogelijk door één van de webredacteuren geplaatst worden afhankelijk van hun beschikbaarheid.

Bij het doorsturen van uw bijdrage hebt u de mogelijkheid aan te geven vanaf welke datum die bijdrage geplaatst moet worden. Wij zetten het dan meteen al op de Biestse site met de gewenste publicatiedatum, waarna het automatisch op die datum zichtbaar wordt voor de bezoekers.

Als het gaat om een evenement met een bepaalde uitvoeringsdatum wordt dat, indien gewenst, ook opgenomen in de kalender waarbij datum en aanvang en eventueel sluitingstijd, een omschrijving van het evenement met eventueel een link naar een korte omschrijving en eventueel ook nog een locatie kan worden aangegeven.

De redactie houdt zich het recht voor bijdragen niet te plaatsen. Wanneer u wilt, dat uw bijdrage wordt afgedrukt zonder uw naam erboven, dan moet uw naam in ieder geval bij de redactie bekend zijn. Het artikel zal dan worden geplaatst onder naam van de webredactie. Ook plaatsing van zulke bijdragen kan de redactie overigens weigeren.