Skip to main content
Info-avond wonen in Biest-Houtakker
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Info-avond wonen in Biest-Houtakker


IWG wonen info avondnzake wonen in Biest-Houtakker zijn er de laatste maanden een aantal ontwikkelingen. Voor Beverakkers V is er een bestemmingsplanprocedure in gang gezet met als doel deze begin 2022 af te ronden. Hiervoor worden diverse onderzoeken gedaan, waaronder een archeologisch onderzoek. Doelstelling is om in de loop van 2022 te starten met de eerste bouwwerkzaamheden. Naast Beverakkers V is Bouwbedrijf Van der Weegen ook bezig met een project in het Vossenhol.    
Om je bij te praten over de bouwplannen voor beide projecten organiseert coöperatie Biest-Houtakker op maandag 31 mei een info-avond die online te volgen is. De gemeente, Bouwbedrijf Van der Weegen en woonstichting Leystromen zullen aanwezig zijn om de stand van zaken toe te lichten. Deze avond is voor alle geïnteresseerden, dus zowel starters, doorstromers als senioren. We willen ook de interesse peilen voor gezamenlijk bouwen. 

Dus wil je op korte of lange termijn in Biest-Houtakker wonen? Zorg dan dat je hier bij bent! Aanmelden kan via deze link. Je ontvangt daarna een link waarmee je de info-avond online kunt volgen. Voor nadere info, bel of app naar 06-15406818. De info-avond start om 20:00 uur, vanaf 19:45 uur kun je de link openen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?