Skip to main content
Apenkooi Festival 2018 – 9 & 10 juni
Geschreven door: Stijn Timmermans

Apenkooi Festival 2018 – 9 & 10 juni


biesthoutakker opt 1

Op 9 & 10 juni vindt weer een nieuwe editie van Apenkooi Festival plaats op Sportpark de Stevort. Zaterdagavond is er een spectaculaire feestavond met een divers programma. Zondagmiddag starten we met de zeskamp en hebben we enkele bandjes op het podium staan. ’s avonds sluiten we traditiegetrouw af met enkele Nederlandstalige artiesten en DJ Tommy Santo.
Elk jaar komt jong en oud helpen om dit gezellige weekend in ons dorp tot een succes te maken, daar zijn we hartstikke blij mee. Ook voor dit jaar zijn we opzoek naar behulpzame Biestenaren die een handje willen helpen. Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen? Meld je dan aan als vrijwilliger via onderstaande knop en vul je beschikbaarheid en voorkeuren in. Ken je iemand die het ook leuk vind om te helpen? Laat het ons weten. 

vrijwilliger

Tevens zal aanstaande zaterdag de kaartverkoop voor de zaterdagavond van Apenkooi Festival 2018 starten op www.apenkooifestival.nl/ticketsVrijwilligers komen op de gastenlijst en hoeven dus geen kaarten te kopen. Op zondag is de entree gratis.
Opgeven voor de zeskamp kan nog niet, we zullen jullie tijdig informeren wanneer dit wel kan. Maak alvast een team met de buurt, familie of vriendengroep, dan maken we er samen een sportieve en gezellige dag van.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten via info@apenkooifestival.nl of bel/sms/app naar Guus Abrahams: 06-15406818 of Lotte Pijnenburg: 06-15290989.

We hopen jullie allemaal te zien bij Apenkooi Festival 2018.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?