Skip to main content
Activiteit

Lokaal Speciaal 2023

Beste bierliefhebbers van Biest-Houtakker en omstreken,
Het is tijd om onze smaakpapillen te verwennen en onze dorst te lessen met een onvergetelijk lokaal speciaalbier evenement! 🍻 Op vrijdag 13 Oktober zullen we een gloednieuw bier introduceren dat je smaakpapillen zal betoveren en je hart zal veroveren.
Kom en ontdek de ambachtelijke creatie van onze gepassioneerde brouwers, speciaal voor jullie, onze gewaardeerde dorpsgenoten. Laat je meenemen op een reis vol verrassingen, unieke smaken en authentiek vakmanschap.
We nodigen jullie uit om te genieten van een gezellig samenzijn met vrienden en buren, onder het genot van muziek dat perfect samengaat met onze uitmuntende bieren.
Samen kunnen we proosten op de inmiddels rijke biercultuur van Biest-Houtakker en de passie van onze lokale brouwers die ervoor zorgen dat ieder slokje een moment van genot is.
Dus, zet 13 Oktober in je agenda en verzamel je vrienden en familie om deze bijzondere gelegenheid te vieren. We hopen jullie allemaal te verwelkomen en samen een onvergetelijke bierervaring te beleven.
Tot dan!
Proost,
Het Biests Bier Collectief

Datum

okt 13 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:00

Locatie

Café Ome Toon
Categorie

Organisator

Biests Bier Collectief
Biests Bier Collectief
Website
https://www.facebook.com/BiestsBierCollectief