• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Biestse kinderen duiken kluis op.

kluisje

Op dinsdag 24 juli waren een aantal Biestse kinderen nabij de brug aan de Biestsestraat (dat is de brug bij Tinie Vromans) een verfrissende duik aan het nemen in het Wilhelminakanaal, toen ze op de bodem van het kanaal iets spannends ontdekten. Met man en macht gingen Thijs Barten, Nick Heuvelmans, Dorus en Nard Boers en Jelle en Wessel  Schilders het object te lijf en uiteindelijk werd met behulp van moeder Marion Schilders een kluis op het droge getakeld.

 

Boven bleek het dus om een kluisje te gaan en daarbij behoorde een stortingszak en een klein geldkistje. Aan contant geld bleek het uiteindelijk om € 5,85 te gaan. Na een telefoontje aan het 0900 nummer van de politie verscheen een moteragent van de politie MIdden-Brabent, die aan de jonge vinders van de kluis het nodige wist uit te leggen. Even later volgde een politiebusje, dat de gevonden buit kwam ophalen.

 

Hopelijk horen we op een later moment (volgens de moteragent kan dat nog wel een tijdje duren) of de vondst van de Bieste jongelui nog tot interessante ontdekkingen heeft geleid.

 

We hebben 121 gasten en geen leden online