• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

“De Biestse Buiten”

Geschreven door Ed van Hees.

Verkoop 6 halfvrijstaande woningen en 5 bouwkavels aan de Bosscheweg gaat van start.

Aan het stuk Bosscheweg tussen de Biestsestraat nummers 88 en 90 en het kanaal ontwikkelt Van der Weegen samen met Woonstichting Stromenland 6 halfvrijstaande woningen. Deze woningen gaan op zaterdag 14 november a.s. in de verkoop.
Op deze dag presenteren de woonstichting en Van der Weegen het project in een tent op de plek waar de woningen komen, van 11.00 - 15.00 uur. Alle belangstellenden zijn welkom. Mensen van buiten die kennis willen maken met Biest-Houtakker kunnen een tocht door het dorp maken in een huifkar. Tijdens deze tocht wordt het een en ander verteld over het dorp. Kinderen zijn ook welkom en kunnen zich laten schminken.

6 woningen twee-onder-een-kap
De halfvrijstaande woningen worden als “basiswoning” aangeboden, zonder verdere bijbouw. Zo kunt u zelf bepalen welke uitbreidingsmogelijkheid het beste bij u past. Ook de afwerking wordt in overleg bepaald. Op de website “hierwonen.nl” is een reeks ontwerptekeningen te zien met de verschillende mogelijkheden van aanbouw en indeling. Ga daarvoor naar  www.hierwonen.nl/projecten/woningen-biest-houtakker.

5 bouwkavels
Op dezelfde locatie zijn ook 5 vrije bouwkavels beschikbaar, waarvan de verkoop ook op 14 november begint. Ook hiervoor kunt u terecht in de tent op de locatie.

De ligging van de kavels ziet u hieronder.

We hebben 2940 gasten en geen leden online