Skip to main content
50 jarig huwelijksfeest in Biest-Houtakker
Geschreven door: Anne-Marie Holthausen

50 jarig huwelijksfeest in Biest-Houtakker


bruidspaarroozenDe Biestsestraat was de afgelopen dagen prachtig versierd, en ze hebben alle buurtbewoners van d’n Houtekker inmiddels hartelijk bedankt via een mooie brief.

Afgelopen woensdag vierden Antoon en Gerry Roozen hun 50 jarig huwelijk, samen met hun kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden. Het was een geweldig feest, dat begon met een Heilige Mis uit dankbaarheid voor alle mooie jaren die ze samen beleefd hebben. Alle puzzelstukjes klopten, dankzij de kinderen van het bruidspaar die alles tot in de puntjes geregeld hadden.

Antoon vond de liefde van zijn leven niet vlakbij de deur. Gerry komt uit het Gelderse Haalderen maar kreeg “hele goeien aord”  in Biest-Houtakker. Antoon en Gerry genieten van het leven, door te wandelen in de prachtige omgeving en deel te nemen aan tal van activiteiten in het dorp.” In beweging blijven, dat is het geheim om fit en gezond te blijven”, vertrouwt Antoon me toe. “We genieten elke dag, en afgelopen woensdag in het bijzonder. Een dag om nooit meer te vergeten!” 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?