Skip to main content
Morgen weer speuren naar Vogeltaartjes
Geschreven door: Lennart de Graaf

Morgen weer speuren naar Vogeltaartjes


Zondag kan het weer: Vogeltaart geocachen! Klinkt moeilijk, maar dat is het niet. Heel kort door de bocht ga je al wandelend door het dorp op zoek naar verstopte vogeltaartjes. Vind je er één, dan besluit je of je je ‘schat’ houdt of dat je verder zoekt naar een volgende (misschien wel grotere) ‘schat’. Het enige dat je nodig hebt is een mobiele telefoon met mobiel internet. Daarop kan je op een kaart zien waar nog schatten te vinden zijn. Spannend maar bovendien ook gezond omdat je heerlijk door het dorp wandelt.

vtgc01

“Meedoen is gratis en dat is een bewuste keuze” zeggen organisatoren Lennart en Marlien de Graaf. “Het is belangrijk dat iedereen, ongeacht hoe goed gevuld je portemonnee is, mee kan doen met leuke activiteiten in het dorp.”

Wie mee wil doen wordt gevraagd zich wel even aan te melden via het inschrijfformulier (https://bit.ly/VogelGeo2023) of als dat niet lukt door even contact op te nemen met Lennart of Marlien. “Zo weten we hoeveel vogeltaartjes we ongeveer moeten verstoppen en hoeft niemand met lege handen naar huis. Voor de kids is dat sowieso niet het geval dit jaar, want we hebben een leuk extra aandenken voor iedere jonge deelnemer gemaakt.”

De vogeltaart geocache vindt plaats a.s. zondag 5 februari tussen 11 en 15 uur. Starten (en naborrelen) doe je bij bezoekerscentrum Buitengewoon in Café Ome Toon.

 vtgc02

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?