• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Iets stuk? Kom naar het repair café

Geschreven door Lennart de Graaf.

repairCafeNbA.s. zaterdag is het weer zover: onze handige vrijwilligers van het repaircafé staan dan tussen 13 uur en 16 uur weer voor u klaar in café Ome Toon. Heeft u een kapot elektrisch apparaat, een deffect aan de fiets, een klein meubelstuk dat moet worden gelijmd of een kledingstuk dat moet worden hersteld, kom het dan samen met één van onze vrijwilligers repareren. Gereedschap en machinerie is op locatie aanwezig en de vrijwilligers helpen u zo veel als nodig om 't kapotte item te repareren. Of het repareren ook echt lukt is niet met zekerheid te zeggen, maar in de vorige editie kregen vrijwel alle binnengebrachte items een tweede leven. De moeite waard dus. En in het slechtste geval, heeft u welliswaar geen gerepareerd item, maar wel een heel gezellig middag achter de rug! 

Om het repaircafé te kunnen draaien, wordt u gevraagd na reparatie een vrijwillige bijdrage in ons spaarvarken te stoppen (of een digitaal bedrag via de QR code te betalen). Niet verplicht, maar zo blijft overal de schoorsteen roken. 

Wilt u langskomen met een item om te repareren, dan kunt u zichzelf ook vooraf al aanmelden via het formulier: https://bit.ly/RepairCafeDeBiest. Zo wordt vooraf al gekeken of reparatie mogelijk is en of eventueel speciaal verbruiksmateriaal of onderdelen nodig zijn. 

We hebben 157 gasten en geen leden online