• foto head7
 • foto head12
 • foto head 13
 • foto head 15
 • foto head 16

Top 2000 quiz al bijna vol

Geschreven door Lennart de Graaf.

Het lijkt nog ver weg, maar toch is het Top 2000 quizteam uit Biest-Houtakker al weer druk bezig met het maken van de leukste quizvragen, de mooiste docu's en het selecteren van de beste muziek voor de Top 2000 quiz die op vrijdagavond 30 december wordt gehouden in Café Ome Toon. De inschrijving voor de quiz werd deze week voor het grote publiek geopend. En met succes want inmiddels zijn 21 van de 25 beschikbare teamplaatsen vergeven. 

top2000 ed22

Ook dit jaar kunnen teams van 4 tot 6 personen meedoen aan de quiz. Een quiz die door sommige teams heel fanatiek wordt gespeeld. "Begrijpelijk" zegt organisator Conny Ongenae-Leijten met een knipoog, "want natuurlijk ligt eeuwige roem in het verschiet. Maar toch doen de meeste teams mee voor de gezelligheid. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: het zijn allemaal muziek liefhebbers. En dat komt goed uit want de quizvragen staan natuurlijk bol van hele toffe muziek en ook alle muziekclipjes in de pauze zorgen voor die echte Top 2000 sfeer. Het is echt een feest om mee te doen." Samen met mede quizteam leden Toine Smolders, Leran Parren, Annerieke van Vught en Marlien en Lennart de Graaf zijn ze al vanaf september bezig met de voorbereidingen. 

Al bijna vol
Deze week werd via facebook de inschrijving voor een breed publiek geopend nadat teams die ingeschreven waren voor eerdere edities al wat eerder de kans hadden gekregen.  "En vanaf dat moment gaat het altijd snel. We hebben plaats voor 25 teams en op dit moment staan al 21 teams ingescrhreven." zegt mede organisator Marlien de Graaf. "Het is leuk te zien dat niet alleen wij als quizteam maar ook onze gasten zo uitkijken naar die supergezellige avond. Maar als je dus nog wilt meedoen is de tip om niet al te lang te wachten. ".  Inschrijven kan via het online inschrijfformulier (https://bit.ly/Top2000quiz).

Teamlijst
En voor wie nieuwsgierig is geworden wie er zoal meedoet aan de quiz, is hier de lijst met inschrijvers tot nog toe: 

 1. Team de rotonde 1 (teamcaptain Elise)
 2. Team de rotonde 2
 3. D’n import (teamcaptain Francis)
 4. Kok & Co (team captain Monique)
 5. Beste Biestse Quizers (BBQ) (teamcaptain Wendy)
 6. Schobejakke 1 (teamcaptain Léon)
 7. Schobbeljakke 2 (teamcaptain John)
 8. Per consumputie wijzer (teamcaptain Willem)
 9. Febers (teamcaptain Rob)
 10. Top200hilvarenbeek1 (teamcaptain Marco)
 11. Top200Hilvarenbeek2 (teamcaptain Joep)
 12. the Birds (teamcaptain Rina)
 13. VK Janus (teamcaptain Toon)
 14. Full AVL 1 (teamcaptain Patrick L)
 15. Full AVL 2
 16. Solomon Burke (teamcaptain Patrick (maar wel een andere))
 17. Vanallesennogniks (teamcaptain Carla)
 18. De Nacho’s (teamcaptain Annie)
 19. Hesseltjes a go go (teamcaptain Hans)
 20. Let It Be (teamcaptain Jos)
 21. Pierlala (teamcaptain Peter)

We hebben 153 gasten en geen leden online