• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Samen eten initiatieven weer van start

Geschreven door Lennart de Graaf.

asparagus 2169305 640Nu Nederland steeds meer terugkeert naar 'het oude normaal', starten ook de twee Biestse 'Samen eten' initiatieven weer. Het gaat om het Bietste Kookpunt (coordinator Rina van den Heuvel) en het aanschuifinitiatief Wie de pot lust van Stichting Wel Gement. 

Eerste Kookpunt na de pandemie
Dat de koks staan te popelen om weer aan de slag te gaan, is wel duidelijk. Toch is duidelijk dat veel mensen nog wel voorzichtig zijn met zich begeven in drukke publieke situaties. Of dat z'n effect zal hebben op het aantal aanwezigen bij het Kookpunt zal a.s. woensdag 6 april blijken als zij weer voor het eerst na de covid pandemie van start gaan. Er is in ieder geval een fantastisch menu voorbereid om de vingers bij af te likken. 

Ruimte voor meer gasten bij Wie de pot lust
Bij Wie de pot lust zijn koks Jan, Patrick, Ans en Lennart al weer begonnen sinds de maand maart en zitten de eerste twee edities er al weer op. Met succes welliswaar, maar nog wel met bescheiden bezetting (typisch een groepje van zo'n 12 tot 16 personen). Van de koks mag dat aantal zeker nog wel omhoog. Een groep van ongeveer 24 personen is het streven. De volgende kookavonden zijn a.s. vrijdag 8 april (Een menu met Liefde van koks Jan, Ans en Patrick) en vrijdag 22 april (Taco mania van Lennart en een gastkok). Wie zich nog wil aanmelden voor één of beide avonden, kan dat hier doen.

We hebben 137 gasten en geen leden online