• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Bijeenkomst nieuwe bewoners

Geschreven door Toine van Balkom.

logo cooperatie Biest

 

 

 

 

Op zaterdag 19 maart organiseren de dorpsondersteuner en Coöperatie Biest-Houtakker weer een gezellige bijeenkomst voor alle nieuwe inwoners van Biest-Houtakker. In september 2019 was de vorige bijeenkomst. Ben je daarna in Biest-Houtakker komen wonen of woon je al wat langer in Biest-Houtakker maar was je er in 2019 niet bij? Dan ben je van harte welkom.

De bijeenkomst is in Café Ome Toon en start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na de ontvangst met een kop koffie zullen de voorzitter van Coöperatie Biest-Houtakker en de dorpsondersteuner vertellen over het dorp en is er een rondleiding door het gebouw (‘t Gebint). Ieder gezin krijgt een Biestse Buil overhandigd, een mooie jute tas, met opdruk van Biest Houtakker. De inhoud hiervan is informatief, maar ook vanwege de kortingsbonnen zeker de moeite waard.
Afsluitend kan er nog even nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Vooraf aanmelden is fijn, dan weten we hoeveel Biestse Builen we klaar kunnen zetten. Dat kan bij Ria van de Wiel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een berichtje naar 06-26 12 81 95.

Graag tot 19 maart bij Café Ome Toon!

We hebben 270 gasten en geen leden online