• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Lekker speuren tijdens de Vogeltaart cache 2022

Geschreven door Stichting Wel Gement.

Na het succes van vorig jaar, vindt morgen Zondag 23 januari tussen 10 en 16 uur de 3e editie plaats van de Vogeltaart cache. Deze moderne variant van 'schatzoeken' laat je lekker wandelen in het centrum en het buitengebied van Biest-Houtakker, terwijl je speurt naar de verschillende verstopte vogeltaartjes.

Hoe werkt het precies?
Op zo'n 30 plaatsen is in het dorp een vogeltaart verstopt. Op een digitaal landkaartje dat je bijvoorbeeld op je telefoon kunt bekijken (er is geen speciale software nodig), kun je zien waar de verstopplekken zijn. Wandel van plek naar plek en kijk of jij de taarten kunt vinden. Vind je een taart, dan maak je een foto van jezelf met de taart als bewijs en deze stuur je naar stichting Wel Gement.  En het goede nieuws is... één van die taarten mag je cachen en lekker in je eigen tuin zetten (de andere taarten mag je natuurlijk opspeuren, maar niet meenemen). 

Meedoen is gratis
Meedoen kan gratis en zonder in te schrijven. Ga gewoon naar de website van stichting Wel Gement en daar vind je de spelregels en de kaart!

Een fijne schatzoektocht toegewenst!

We hebben 80 gasten en geen leden online