• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Sinterklaas bezocht Biest-Houtakker

Geschreven door Toine van Balkom.

2021sinterklaas intochtAfgelopen zondag 21 november 2021 was er hoog bezoek in Biest-Houtakker. Onder begeleiding van de harmonie reed Sinterklaas met zijn pieten in een heuse old-timer cabrio door het dorp. De kinderen waren blij om hen weer te zien. En ook Sinterklaas had het reuze naar zijn zin. Na afloop van de optocht warmde Sint zich op aan het haardvuur bij Ome Toon. Daar mochten de kinderen een cadeautje en wat lekkers op komen halen. Ondanks de Corona beperkingen was de intocht ook dit jaar weer een groot succes.

Graag bedanken wij iedereen die de intocht mede mogelijk heeft gemaakt. Extra dank aan de sponsors:
Koelservice Biggelaar,  Mylène (Corrie van de Wouw),  KvB Metaal,  Van Alphen  Autoschade,  Loonbedrijf Hesselmans,  Ilse Poell,  Administratiekantoor De Feber,  Nagelstudio Nail Extension (Judith Timmermans),  J. van der Staak grond- en straatwerk,  Vieff Fit & Fun (Claartje van de Wouw),  Ambiance schoonmaak (Sven van Engelen),  De Eksterhoeve,  Sander van de Wouw Timmerwerken,  Bouwbedrijf Vromans,   Hondenpension Wijters,  Boekhandel Peter Swaanen,  Pulskens worstenbrood,  Pistorius Elektrotechniek,  Roel van de Wouw Timmerwerken,  Kwekerij Ad Vromans,  Preventief Plaagdier Beheersing (Joost Geboers),  Plonzz,  Cafetaria De Ridder,  Van Gool Sport,  Club Hockey en Golf specialist,  AB InBev,  Bloem en Groen,  Wokgarden,  Orto,  Studio 17 kappers,   Alex Wijten Schilderwerken,  Pluk de Dag groendecoraties,  Bakkerij Van Hulten,  Bloemist no. 6,  Pedicure Wendy Kuijpers,  Piggy's,  Stichting Wel Gement,  Boerenbond,  Jo van de Pas,  De Biestse Oevers,  De Gulle Brabander.

Nog op te halen loterijprijzen
Er zijn nog diverse mooie prijzen van de Sinterklaasloterij niet afgehaald. Dit kan alsnog op woensdag 9 december 2021 tussen 13:00 en 15:00 uur bij Yvonne Liebregts (Vossenhol 2, Biest-Houtakker). Het gaat om de volgende lotnummers:
Geel 450 / 481 / 482/ 487 / 498
Groen 354 / 369 / 438 / 757
Wit 580 / 598 / 823 / 981 / 988 

Sinterklaascomité Biest-Houtakker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

We hebben 124 gasten en geen leden online