Skip to main content
Pinnekleuvers vieren ‘ánders’ carnaval’ in bijzondere tijden
Geschreven door: CV de Pinnekleuvers

Pinnekleuvers vieren ‘ánders’ carnaval’ in bijzondere tijden


Programma Pinnekleuvers 2021Vierûs ánders carnaval;

Dat is het motto van CV de Pinnekleuvers dit jaar. Een passend motto in bijzondere tijden, waar thuisblijven de standaard is. Daar spelen wij, CV de Pinnekleuvers, goed op in door middel van diverse live online activiteiten. Zo hebben we toch een 5-daags programma kunnen organiseren voor jong en oud.
Ook voor jeugdprins Tijn, jeugdadjudant Mees en de dansgroep is het een ander carnavalsjaar dan zij ooit hadden kunnen denken. Maar ook zij genieten met volle teugen van de activiteiten die wél mogelijk zijn dit jaar.

De Grote Pinnekleuvers Challenge
Een doorlopend item door de carnaval is de ‘Grote Pinnekleuvers Challenge’. Op zaterdag 13 februari zullen we huis aan huis ‘Ut Buukske’ rondbrengen waarin je alle info over deze challenge zult vinden. De challenge bestaat uit opdrachten welke je in- en rondom huis kunt uitvoeren, uiteraard met je eigen gezinsleden i.v.m. de huidige regelgeving. Bij het voltooien van een opdracht kan er een foto of filmpje naar de Pinnekleuvers Phone gestuurd worden en de strenge, maar rechtvaardige jury zal deze beoordelen en punten toekennen. Dagelijks zullen de hoogtepunten via het Pinnekleuversjournaal voorbij komen. Op dinsdag tijdens het Pinnekleuversjournaal zal hiervan de prijsuitreiking plaatsvinden.

Een verder kijkje in het programma van CV de Pinnekleuvers tijdens de carnaval:

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?