• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Pinnekleuvers vieren ‘ánders’ carnaval’ in bijzondere tijden

Geschreven door CV de Pinnekleuvers.

Programma Pinnekleuvers 2021Vierûs ánders carnaval;

Dat is het motto van CV de Pinnekleuvers dit jaar. Een passend motto in bijzondere tijden, waar thuisblijven de standaard is. Daar spelen wij, CV de Pinnekleuvers, goed op in door middel van diverse live online activiteiten. Zo hebben we toch een 5-daags programma kunnen organiseren voor jong en oud.
Ook voor jeugdprins Tijn, jeugdadjudant Mees en de dansgroep is het een ander carnavalsjaar dan zij ooit hadden kunnen denken. Maar ook zij genieten met volle teugen van de activiteiten die wél mogelijk zijn dit jaar.

De Grote Pinnekleuvers Challenge
Een doorlopend item door de carnaval is de ‘Grote Pinnekleuvers Challenge’. Op zaterdag 13 februari zullen we huis aan huis ‘Ut Buukske’ rondbrengen waarin je alle info over deze challenge zult vinden. De challenge bestaat uit opdrachten welke je in- en rondom huis kunt uitvoeren, uiteraard met je eigen gezinsleden i.v.m. de huidige regelgeving. Bij het voltooien van een opdracht kan er een foto of filmpje naar de Pinnekleuvers Phone gestuurd worden en de strenge, maar rechtvaardige jury zal deze beoordelen en punten toekennen. Dagelijks zullen de hoogtepunten via het Pinnekleuversjournaal voorbij komen. Op dinsdag tijdens het Pinnekleuversjournaal zal hiervan de prijsuitreiking plaatsvinden.

Een verder kijkje in het programma van CV de Pinnekleuvers tijdens de carnaval:

Vrijdag 12 februari; Aftrap met Pinnekleuversjournaal
De Pinnekleuvers trappen de carnaval af op vrijdagavond met het Pinnekleuversjournaal om 20.11 uur. Dit journaal is dagelijks te bereiken via pinnekleuvers.nl waar je een link vindt om het journaal te kunnen bekijken. Elke dag zal er verslag gedaan worden van de gebeurtenissen van die dag en komen speciale (hilarische) items dagelijks terug.

Zaterdag 13 februari; Online Kwis eens anders kwis
Op zaterdag staat de online ‘Kwis eens anders kwis’ op het programma. In deze kwis wordt je (carnavals)kennis aardig op de proef gesteld. Ga je de uitdaging aan? Klik dan uiterlijk om 15.30 uur op de link op pinnekleuvers.nl en je speelt gratis mee voor leuke prijzen. Vooraf opgeven is niet nodig.
En uiteraard om 20.11 uur weer het Pinnekleuversjournaal met het laatste nieuws van de dag.

Zondag 14 februari; Online Muziekbingo i.s.m. DJ Tommy Santo
Op zondagochtend starten we met het carnavalsontbijt dat wij dit jaar aan huis zullen bezorgen. Opgeven hiervoor is helaas niet meer mogelijk.
Voorgaande jaren organiseerde CV de Pinnekleuvers op carnavalszondag de Zotte Zondag. Om het muzikale karakter van de zondag hoog te houden organiseren we dit jaar samen met DJ Tommy Santo een online Muziekbingo. Bingokaarten hiervoor zijn te bestellen door te appen naar de Pinnekleuvers Phone (06-38886659) o.v.v. je naam en adres en het aantal kaarten. Wij zullen de kaarten dan bij je thuisbezorgen. Kaarten kosten € 5,00 per stuk, je kan natuurlijk met meerdere kaarten meespelen. De bingo start om 14.00 uur, dus zorg dat je via de link op pinnekleuvers.nl online bent en bingo gezellig mee. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.
Om 20.11 uur is er natuurlijk weer het live Pinnekleuversjournaal dat ervoor zorgt dat je op carnavalsgebied weer helemaal bij bent.

Maandag 15 februari; Vossenjacht | Biest Got Talent online
De carnavalsmaandag staat in het teken van de junioren onder de Pinnekleuvers. Aan het begin van de middag zal er een vossenjacht zijn voor de kinderen van groep 1 t/m 8 uit het Pinnekleuversgat. Deze zit inmiddels helemaal vol, dus opgeven is niet meer mogelijk.
In de middag zal het succes van Biest Got Talent van vorig jaar online voortgezet worden. De talenten kunnen zich opgeven via de Pinnekleuvers Phone (06-38886659) o.v.v. je naam, artiestennaam en het soort act. Maak een mooi filmpje van je act en mail deze door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op maandagmiddag om 15.30 uur zullen in een live uitzending (wederom via pinnekleuvers.nl) alle talenten voorbij komen! De deelnemers maken kans op een mooie prijs!
Het live Pinnekleuversjournaal brengt je om 20.11 uur weer helemaal op de hoogte van het wel en wee in het Pinnekleuversgat.

Dinsdag 16 februari; Afronding challenge | Afsluiting Pinnekleuversjournaal
Op de laatste dag van deze ‘ándere’ carnaval kan iedereen zich nog een paar uur storten op de laatste opdrachten van de challenge, zodat je zoveel mogelijk punten op je gezinsnaam hebt staan.
Om 20.11 uur zal de laatste, maar wel heel speciale, live uitzending zijn van het Pinnekleuversjournaal. Hierin zullen de prijswinnaars van de challenge bekendgemaakt worden en sluiten we deze carnaval samen af. Zorg dat je ook dan weer online bent, om deze wel heel bijzondere carnaval af te sluiten.

Vierûs ánders carnaval!

We hebben 54 gasten en geen leden online