• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Zo 17-1: Vogeltaart Caching (2e editie)

Geschreven door Lennart de Graaf.

A.s. zondag houden we tussen 10 en 16 uur weer een tweede editie Vogeltaart caching. Dat klinkt moeilijk, maar het gaat simpelweg om een ouderwets potje 'schat zoeken' alleen dan met een beetje hulp van je mobiel. In dit geval gaat het niet om gouden munten en piraten, maar Biestenaren op zoek naar vogeltaartjes!

vogeltaart

Hoe werkt het?
A.s. Zondag 10 uur vind je hier op biest-houtakker.eu een link naar een digitale landkaart. Op die kaart staan punten gemarkeerd waar we een vogeltaartje verstopt hebben. Kies een gemarkeerd punt op de kaart, wandel er naartoe (met de kaart op je smartphone) en ga op zoek naar het vogeltaartje Vind je 'm? Stuur ons dan een berichtje dat je 'm hebt gevonden (eventueel met foto die we mogen plaatsen) en wij updaten de kaart zodat iedereen weet dat jij deze taart gevonden hebt. Bovendien mag je besluiten om het taartje te 'cachen' (mee te nemen) of te laten liggen zodat iemand anders nog op zoek kan. 

kaartvtc

Heb je de smaak te pakken, dan mag je natuurlijk verder zoeken naar andere taartjes. Zolang je maximaal maar één taartje cach't. 

Wat kost 't? 
Helemaal niets! En inschrijven is niet nodig. Je gaat gewoon lekker aan de slag, op avontuur, en krijgt gratis een mooie wandeling en een frisse neus op de koop toe. 

We hebben 106 gasten en geen leden online