Skip to main content
2e kerstdag – Vogeltaart caching dag!
Geschreven door: Lennart de Graaf

2e kerstdag – Vogeltaart caching dag!


vogeltaartOp tweede kerstdag ook alleen maar bezig met binnenzitten en eten? Ga dan vogeltaart cachen, oftewel ga lekker wandelen door het dorp en de omliggende natuur en ga op zoek naar één van de 30 vogeltaarten die we voor jullie op verschillende plekken hebben verstopt.  

Vanaf morgenochtend 10 uur zal in een nieuw artikel, hier op www.biest-houtakker.eu, een kaart te vinden zijn. Op die kaart staan, net zoals bij geocaching, locaties aangeduid waar je een van de vogeltaarten kunt vinden. Gedurende de dag zullen we steeds meer verstopplekken bekend maken zodat je ook als je in de middag wilt wandelen, nog een taart kunt vinden. Ook zullen we (als we van de vinders bericht krijgen) op de kaart markeren welke taarten al gevonden zijn, zodat je niet voor niets gaat zoeken. 

  • De regels:
  • Houd je aan de corona regels! Er zjn veel zoekplekken, dus wordt er al gezocht op een plek, ga dan naar een andere of zoek in de buurt (de markering op de kaart is sowieso een ‘ongeveer’ locatie).
  • Zoek met respect voor de omgeving. Om een taart te vinden hoef je dus geen natuur te vernielen of door iemands voortuin te struinen. 
  • Vind je een vogeltaart? Meld het ons dan door ons een berichtje te sturen. Stuur je naam, de vindplaats en eventueel een foto. 
  • Al een taart gevonden? Zoeken naar anderen mag (en stuur ons gerust nog een berichtje van een locatie die je gevonden hebt), maar laat de taart liggen voor andere vogeltaart hunters. Zo heeft een zo groot mogelijke groep plezier van deze ‘chaches’ 

HAPPY VOGELTAART CACHING!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?