Skip to main content
Sjors en Janne ook in ’t zonnetje
Geschreven door: Lennart de Graaf

Sjors en Janne ook in ’t zonnetje


Dat je niet persé 18+ hoeft te zijn om in aanmerking te komen voor “In ’t zonnetje” merkten Janne en Sjors vandaag. Ze werden verrast met een speciaal  In ’t zonnetje optreden van Janneke de Beer. In thuiscafé d’n Biestro werden ze verrast op een meet en greet met de zangeres van hun favoriete lied: Het allermooiste dorpje. 
janneensjorsintzonnetje
De dames waren aangemeld door zonnetjesontvanger Annemarie Holthausen. Ze vertelde dat Sjors en Janne het lied ‘het allermooiste dorpje’ woord voor woord mee konden zingen. Jonge Biestenaren in hart en nieren dus. Maar bovendien verdienen ze het zonnetje ook nog op een andere manier. Zo hoorden we uit betrouwbare bron dat Sjors bijvoorbeeld regelmatig tekeningen en kaarten maakt en in de bus doet bij Biestenaren die dat nodig hebben. En daar worden we natuurlijk blij van. 

Omdat deze ervaren kaartenmaaksters toch in huis waren, werd na het optreden ook nog gewerkt aan een nieuw design voor de ansichtkaartjes die altijd worden uitgereikt bij een “in ’t zonnetje” actie. En met succes want het eerste design ligt al klaar. Kortom, al weer iets om naar uit te kijken als je wellicht zelf binnenkort in het zonnetje gezet wordt!

rsz janneensjorsintzonnetje3 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?