• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Enquete communicatiekanalen

Geschreven door Lennart de Graaf.

Onlangs viel bij elk Biests huis een enquete op de mat. In deze enquete wordt u gevraagd aan te geven hoe u op de hoogte komt van Biests nieuws en lokale gebeurtenissen. Biest-Houtakker.eu is één van de communicatiekanalen die daarvoor wordt gebruikt, maar daarnaast wordt ook social media zoals Facebook of instagram gebruikt en worden ook huis aan huis nieuwsbrieven rond gebracht. Voor veel biestenaren werkt dat goed, maar anderen blijken toch niet altijd op de hoogte. In een kleine kern als Biest-Houtakker is het echter van wezenlijk belang dat iedereen goed op de hoogte is om te zorgen voor een hechte gemeenschap. 

enquetebiest

Cooperatie Biest-Houtakker en stichting Wel Gement zijn het onderzoek gestart om te kijken welke kanalen goed werken en welke kanalen verbetering behoeven. Zo wordt bijvoorbeeld gedacht aan push notificaties vanaf biest-houtakker.eu om mensen te laten weten dat er een nieuw bericht op de website staat. Maar ook alternatieve manieren om mensen op de hoogte te stellen, zoals een whatsapp groep en een fysiek infobord bij het binnenrijden van het dorp. 

Een grote respons is belangrijk om goede conclusies te trekken. Vul de enquete daarom zeker even in. Bovendien maak je als invuller kans op één van de drie Biests Bier pakketten die onder alle deelnemers wordt verloot. Heeft u de papieren enquete gemist of is er een huisgenoot die de enquete ook wil invullen? Geen probleem want digitaal invullen kan hier

We hebben 125 gasten en geen leden online