• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Wie moet er "In 't zonnetje" tijdens de 2e golf?

Geschreven door st. Wel Gement / Dorpsondersteuner.

Tijdens de eerste Coronagolf werden een boel Biestenaren verrast met een opkikkertje. Een mini concert in de achtertuin door Janneke en Toon, een high-tea in a box van Elise en Lennart of een bloemetje van een anonieme Biestenaar. Een klein gebaar om te laten weten dat we aan zij die het zwaar hebben denken. 

opkikkertjesgolf1

Nu de tweede golf een feit is en langer aanhoud dan iedereen wil, is het tijd om dit initiatief opnieuw op te pakken. Dit keer niet alleen voor iedereen die het zwaar heeft, maar ook voor iedereen die juist een rots in de branding is voor anderen in deze tijd. 

Ken jij iemand die wel eens "In 't zonnetje" mag worden gezet omdat hij of zij het hard nodig heeft of omdat je hem of haar wilt bedanken voor de inzet en hulp tijdens deze zware tijd? Laat het ons dan weten. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of laat het ons op een andere manier weten) en we gaan kijken of we de persoon in kwestie kunnen verrassen. 

We hebben 160 gasten en geen leden online