• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Fotowedstrijd “Mooiste kern van Brabant” van start

Geschreven door De redactie van het Kleine Kernen Magazine.

20201017kleinekernfotowedstrijd

Veel inwoners in Brabant vinden, enigszins gevoed door een vorm van gepast chauvinisme, hun dorp “de mooiste kern van Brabant”. En met recht natuurlijk want waarom zou je niet trots zijn op je eigen dorp. En om die woorden kracht bij te kunnen zetten, start vanaf heden de fotowedstrijd “mooiste kern van Brabant” onder de dorpsraden en inwoners uit de kernen van Brabant. De redactie van het Kleine Kernen Magazine roept de bewoners op om de mooiste foto’s van hun dorp in te zenden. Uit de inzendingen zal een deskundige jury de mooiste foto’s gaan kiezen. De foto’s van de 12 mooiste kernen worden verwerkt in een kalender die voor het jaar 2021 zal worden uitgegeven. En wie wil zijn of haar dorp nou niet op zo’n kalender hebben staan?
Heel mooi natuurlijk en zeker een reden om aan de fotowedstrijd mee te doen.

Wat moet je doen?
Stuur je mooiste foto (foto’s) naar de redactie. Onderwerpen voor mooie foto’s zouden kunnen zijn: natuur, zorg, dorpsgezichten, leefbaarheid, voorzieningen, woningbouw. Eigen invulling van het beeld is ook prima.

Iedere inzender van de fotowedstrijd “mooiste kern van Brabant” moet rekening houden met de onderstaande wedstrijdregels.

Aanleveren foto’s en informatie:
1. Foto’s kunnen worden aangeleverd via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kunt foto’s voor de wedstrijd inzenden tot en met dinsdag 10 november.
2. Elke foto moet de grootte hebben van minimaal 1 MB.
3. Bij de foto’s in het kort aangeven:
- Wat staat er op de foto?
- Door wie is de foto gemaakt?
- Door welke dorpsraad is de foto ingestuurd, indien dat van toepassing is.
4. Foto’s dienen rechtenvrij te zijn. Eventuele personen op de foto moeten hebben ingestemd het gebruik hiervan voor de foto. Door foto’s op te sturen geef je toestemming om deze te mogen delen.
5. Zeer grote of meerdere bestanden (tot 2GB) kun je aanleveren via www.wetransfer.com
6. Naast de eeuwige roem bij het plaatsen van de foto in de kalender ontvangen de winnaars o.a. de originele Brabantse Bestelbel voor in het dorpshuis van de kern.

Veel plezier bij het foto’s maken of het thuis verwerken van de gemaakte foto’s van uw kern.

We hebben 111 gasten en geen leden online