• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Café Ome Toon weer open!

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

TerrasNet als alle andere horeca in Nederland gaat ook café Ome Toon haar deuren weer openen op tweede pinksterdag 1 juni om 12.00 uur.

Vandaag is het terras buiten weer ingericht en hebben we ook binnen allerlei maatregelen getroffen. Zo is de inrichting en routering door het café en op het terras aangepast zodat we allemaal voldoende afstand kunnen houden zoals we dat inmiddels allemaal een beetje gewend zijn. Gelukkig hebben we in ons café een zeer groot vloeroppervlak tot onze beschikking maar met het lekkere weer van dit voorjaar is het terras waarschijnlijk nu de beste optie!

Terras2Ook ons café moet het hoofd boven water zien te houden in deze bijzondere dagen. We nodigen iedereen dus ook van harte uit om weer langs te komen! We denken dat we met ons terras en grote binnenruimte meer dan genoeg ruimte hebben om gezellig iets te komen drinken na de afgelopen maanden van sluiting. 
We vinden het fijn dat onze centrale ontmoetingsplek weer open kan ondanks de beperkingen en nieuwe regels die nu gelden. Onze vrijwilligers zijn enthousiast om weer aan de slag te gaan en zijn geïnstrueerd wat wel en wat niet mag. Wel zouden we het fijn vinden als iedereen de instructies van de vrijwilligers goed opvolgt. Deze staan ook overal duidelijk vermeld. 

We houden u de komende maanden regelmatig via deze site en via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

We hebben 174 gasten en geen leden online