• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Bedankbrief Mila

Geschreven door Lennart de Graaf.

Vandaag ontving de redactie onderstaand bericht van Mila, met het verzoek om dit met de gemeenschap te delen via Biest-Houtakker.eu:  

Paul

Beste mensen,
Bedankt dat jullie op zo'n prachtige manier afscheid van Paul hebben genomen. Het was heel indrukwekkend en hartverwarmend, zo ook de erehaag die geregeld is voor Paul. Bedankt voor de liefde en de waardering die jullie voor Paul hadden en hebben. Hartelijk dank ook voor de vele kaarten en de warme woorden van steun. Ik ben er ontzettend dankbaar voor dat jullie me niet alleen hebben laten staan in dit grote verlies.

Heel in het bijzonder wil ik de familie van Paul bedanken voor alles  en ook voor het organiseren van zijn afscheid. Het heeft me diep geraakt. Ik zal het nooit vergeten. Ik wil alle andere mensen bedanken dat ze me in de tijd van dit grote verlies niet in de kou hebben laten staan.
In onze traditie staan wij altijd stil bij de 40ste sterfdag van onze dierbaren. Wij geloven dat hun ziel op die dag naar de hemel gaat. 21 April is de 40ste dag na het overlijden van Paul. Die dag wil ik daar graag met jullie bij stilstaan. Ik hoop dat jullie dan samen met mij, gewoon bij jullie thuis, een kaarsje aansteken voor Paul.
Beste vrienden, bij deze stuur ik jullie een foto van Paul. Op deze manier wil ik graag mijn herinnering aan Paul met jullie delen. Voor mij was hij altijd vrolijk, gelukkig en liefdevol. Hij hield van mensen en genoot van het leven.

Mijn lieve Paultje, bedankt dat je in mijn leven was. Dank je, liefje, voor je liefde en zorg. Dank dat je van me hield om hoe ik was.
Ik hou van je met heel mijn hart. Ik bid voor je ziel, ik zal je altijd missen en bij me dragen. Vaarwel, mijn Paultje.

Ontzettend bedankt allemaal!
Mila

We hebben 263 gasten en geen leden online