Skip to main content
High tea in a box als opkikkertje
Geschreven door: Lennart de Graaf

High tea in a box als opkikkertje


Vorige week was het Janneke de Beer die in de achtertuin van 10 Biestenaren stond te zingen. Deze week waren het 10 andere Biestenaren die een ”High tea in a box” ontvingen. Ze ontvingen het ‘zoete doosje in zure tijden’ omdat ze door een andere Biestenaar waren aangemeld voor een opkikkertje. Sommigen van hen hebben het zwaar in deze tijd omdat er, vanwege de corona voorschriften, veel minder contact mag zijn met de buitenwereld. Anderen zijn actief als zorgmedewerkers en maken daardoor zware tijden mee.

Dit keer werden de opkikkertjes gemaakt door Elise van Dingenen en Lennart en Marlien de Graaf. Deze enhousiaste hobbybakkers bakten 6 heerlijke zoetigheden. Verpakt in een gezellig blik met daarbij nog verschillende lekkere thee-en, werden ze rondgebracht aan 10 Biestenaren die dit opkikkertje dubbel en dwars verdienden.

Ken of ben je nu ook iemand die een opkikkertje kan gebruiken? Of heb jij een leuk idee voor een nieuw opkikkertje de komende tijd en wil je ons daarbij helpen? Laat het dan weten aan stichting Wel Gement (lennart@welgement.nl).
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?