Skip to main content
Biestse Backyard concerten als ‘opkikkertje’
Geschreven door: Lennart de Graaf

Biestse Backyard concerten als ‘opkikkertje’


Gisteren werden de eerste ‘opkikkertjes’ in de Biest rondgebracht. En wel op een hele speciale manier. Zangeres Janneke de Beer vertolkte 2 liedjes bij een aantal Biestenaren in de achtertuin.

Het zijn roerige tijden. Iedereen voelt de gevolgen van de Corona crisis, maar sommige mensen wat meer dan anderen. Veel mensen moeten (voor hun eigen veiligheid) thuisblijven en hebben daardoor veel minder contact dan gebruikelijk. Anderen hebben naasten die getroffen zijn door het Coronavirus of worden er op een andere manier door geraakt.  

In Biest-Houtakker vinden we het belangrijk dat we voor elkaar klaar staan. We vroegen deze week aan Biestenaren wie volgens hen in deze tijd best een opkikkertje zou kunnen gebruiken. En daar kwam massaal reactie op. Gisteren werden de eerste 10 mensen verrast met hun opkikkertje.

Dit keer waren het Biestenaren Toon Bolck en Janneke de Beer die bij de mensen langs gingen en een heus Biests Backyard concert kwamen brengen. Janneke zong voor elk van hen 2 liedjes. Natuurlijk allemaal helemaal veilig volgens de richtlijnen van het RIVM op veilige afstand. En dat was geen probleem, want het zonnetje scheen. Op veel plekken zaten onze

Volgens Toon en Janneke laat het zien dat iedereen iets kan doen in deze tijd. Het hoeft niet altijd groot en ingewikkeld te zijn. Laat gewoon op jouw manier weten dat je in deze tijd aan anderen denkt.

Aanmelden van mensen die een opkikkertje kunnen gebruiken, kan nog steeds bij Lennart van Stichting Wel Gement. Het volgende opkikkertje zal geen Backyard concert zijn, maar wel weer iets anders leuks. Kun je iets betekenen als ‘Opkikker brenger’ en heb je daar ideeen over? Laat het dan zeker ook even weten.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?