Skip to main content
Apenkooi Festival 2020 – Afgelast
Geschreven door: Stijn Timmermans

Apenkooi Festival 2020 – Afgelast


Afgelast Apenkooi Optimized2

Het zal niemand ontgaan zijn dat we op dit moment een hele rare tijd beleven. Afgelopen maandag heeft de regering een nieuw maatregelen pakket gepresenteerd dat van kracht zal zijn tot 1 juni. De verwachting is dat evenementen na deze datum niet massaal toegelaten zullen worden.

Op dit moment hebben wij als organisatie nog weinig financiële verplichtingen richting artiesten, bezoekers en leveranciers. Wanneer wij na 1 juni zouden moeten beslissen dat Apenkooi afgelast moet worden, zijn de financiële gevolgen zo groot dat dit waarschijnlijk het einde van Apenkooi zou betekenen.

Om toekomst perspectief te houden op een jaarlijks evenement in Biest-Houtakker, hebben wij besloten dat de editie van 2020 niet door te laten gaan. Bij ons is de teleurstelling erg groot en we hopen dan ook op jullie begrip voor deze keuze.

Laten we met zijn alle de richtlijnen van het RIVM in acht nemen, zodat we deze zomer hopelijk het normale leven weer een beetje op kunnen pakken. Stay safe en tot de volgende editie in 2021.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?